Вночі, у столиці сталося зіткнення 4-х автівок, тяжко травмовано водія (ФОТО)

На початку третьої години ночі, у неділю, на проспекті Перемоги, неподалік перехрестя з вулиці Вернадського було пошкоджено одразу чотири авто.

За попередніми даними події тут відбувались таким чином. В напрямку автостанції «Дачна» рухався автомобіль «Geely», водій не зміг впоратись з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілями «Nissan Almera» і «Volkswagen Passat». Після цього некероване авто опинилось на зеленій зоні, де врізалось у припаркований «Renault Megane». Але і після цього машина продовжила свій рух і зупинилась через кілька десятків метрів, перекинувшись на дах. В «Geely» крім 23-річного водія був пасажир. Він якимось дивом не отримав пошкоджень, а от водія з закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою грудної клітини, закритою травмою живота, струсом головного мозку доставлено до лікарні. Всі свідки та учасники пригоди одноголосно стверджують, що водій  «Geely» був у нетверезому стані. Так це чи ні встановить експертиза. Однак судячи з характеру пошкоджень та траєкторією руху зазначеного авто його швидкість була перевищена.

ДТП в Киеве

Водії! Будьте уважними на дорозі. При виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, дотримуйтесь безпечної дистанції і уникайте різких маневрів.
                                                       
УДАІ м. Києва
 

You may also like...