Упевнившись, що онука померла, бабуся… закопала її тіло на городі

13 квітня, працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході перевірки заяви непрацюючої 27-річної місцевої мешканки за фактом зникнення її 26-річної сестри було встановлено, що на городі домоволодіння де мешкає 70-річна бабуся заявниці на глибині близько 0.5 м. виявлено скелетований труп. Зі слів заявниці було встановлено, що знайдений труп належить її зниклій сестрі.

Як з’ясувалося, хоча дівчина та бабуся мешкали спільно, відносини між ними були досить напруженими. В вересні 2008 року у дівчини стався епілептичний напад. Бабуся бачила, що у онучки почалися судоми, але неприязнь взяла верх, тому вона свідомо не надала ніякої допомоги дівчині та навіть не викликала «швидку допомогу». Жінка спокійно спостерігала, як страждає її онука, доки вона не перестала подавати будь-які ознаки життя.
 
Упевнившисьщо онука померла, бабуся закопала її тіло на городі
 
За цим фактом, слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 136 КК України «Ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані». Зловмисниці загрожує штраф від двохсот до  п’ятисот неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян або громадські роботи на строк від ста  п’ятдесяти  до  двохсот сорока годин, або арешт на строк до шести місяців. 
 
ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...