Інформація ДАІ м. Києва

В столиці за 5 липня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 487 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 185; створення аварійної ситуації – 6, керування в стані алкогольного сп’яніння – 36. За добу зареєстровано 8 ДТП в яких 9 осіб отримали травми.

Зареєстровані незаконні заволодіння автотранспортом: У Солом’янському районі викрадено а/м «Порш Каєн», 2008 р.в., червоного кольору, д/н АА5500НЕ; у Дарницькому районі викрадено а/м «Тойота Кемрі», 2007 р.в., чорного кольору, д/н АА2244СТ.

 
Інспекторами ДПС ВДАІ Дарницького району виявлено та затримано двох громадян, які на вул. Привокзальній скоїли незаконне заволодіння автомобілем АЗЛК 412ИЭ. Чоловіків доставлено до райуправління міліції. Співробітниками полку ДПС ДАІ виявлені автомобілі: «Лексус-470» та ВАЗ – 21112, що знаходились у розшуку.
 
Інспекторами ДПС затримано двох водіїв автомобілів: «Форд – транзит» та «КАМАЗ», що перевозили вантаж без відповідних документів.
 
До райуправлінь міліції за хуліганство було доставлено – одну особу, за порушення паспортно-візових правил – 1.
 
Зверніть увагу!
 
З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...