На Черкащині затримано батька-нелюдя, який безжально знущався над 11-річним сином

Діти – це наше майбутнє. Кожна дитина – це особистість, яку потрібно поважати та любити. На превеликий жаль, деякі батьки абсолютно не цікавляться життям свого малюка, внаслідок чого, дитина виростає одинокою і нещасною, бо по суті з ранніх років, кинута на призволяще.

Як повідомляє ВЗГ УМВС України в Черкаській області, нещодавно, правоохоронці Катеринопільського райвідділу міліції затримали горе-батька, який безжально знущався над своїм малолітнім сином. Життя 11-річного хлопця не було легким, він рано лишився сиротою – померла мати, батько ж абсолютно не цікавився життям своєї кровинки, єдиною втіхою у нього була  оковита.

Щороку у село, де проживала родина, приїжджав їхній родич – двоюрідній дідусь із Києва, хлопчик з нетерпінням очікував зустрічі з ним. Одного разу батько дозволив 11-річному синові провідати дідуся.  Хлопчик з радістю спілкувався із ним, та не помітив, як  сплинув час. Раптом, на подвір’я дідусевої дачі зайшов батько хлопчика, чоловік вже був добряче на підпитку, тому одразу почав кричати і бити малого, мотивуючи це тим, що син вчасно не прийшов додому. Пенсіонер допомогти онуку ніяк не міг, адже він – інвалід, самостійно пересуватись йому важко. Крик почули небайдужі сусіди, які одразу ж викликали працівників міліції. Як з’ясували правоохоронці, батько постійно та систематично бив свого малолітнього сина. Чоловік вже мав проблеми із Законом, раніше був судимий за ч. 1 ст. 309 КК України – «Незаконне     виробництво,     виготовлення,    придбання, зберігання,  перевезення  чи  пересилання   наркотичних   засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Наразі, стосовно чоловіка порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.125 «Умисне   легке  тілесне  ушкодження,  що спричинило короткочасний  розлад  здоров’я  або  незначну втрату працездатності» Кримінального кодексу України, що карається штрафом  від  п’ятдесяти  до ста неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста  п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк  до  одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

11-річний хлопчик, на даний час, тимчасово перебуває в притулку для дітей. Додому повертатись не бажає, не хоче знову жити з п’яним батьком, який над ним знущається.

You may also like...