У Запоріжжі розкрито жорстоке вбивство

7 липня близько 14.40 до Василівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшла інформація, що в селі Приморське  на території садового товариства «Енергетик» було знайдено муміфікований труп невідомої жінки віком приблизно 35 років з травмами в області голови.

На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група у повному складі, яка почала розслідування. Вже через кілька годин було встановлено особу потерпілої – нею виявилася 34-річна жителька Кам’янки-Дніпровської.

Розшуковці почали копітку працю аби якомога скоріше встановити особу та затримати винного в скоєнні вбивства. Після низки оперативних заходів міліціонери через дві доби вирахували та затримали 23-річного підозрюваного. Молодик не став довго відпиратися, а зізнався, що вбив жінку  під час виниклого між ними конфлікту.

Влітку потерпіла тимчасово мешкала на дачі знайомого, що розташована в Приморському, а зловмисник там місцевий житель. Обидва були знайомі і час від часу спілкувалися. 25 червня він навідався до неї в гості. В ході розмов жінка начебто в грубій формі обмовилась про близьку людину молодого чоловіка. Розлютившись, він одразу ж схопив сокиру, яка потрапила йому на очі, та вдарив бідолашну по голові. Цього вистачило аби наслідки таких травм стали фатальними. Тіло вбитої він залишив просто неба на землі і одразу ж з місця пригоди повернувся додому.

Родичі вбитої не одразу кинулися її шукати, оскільки  спілкувалися  з нею не кожного дня. Тож її відсутність на протязі двох тижнів не викликала ні в кого ніяких підозр. Лише майже через два тижня після вбивства вже муміфікований труп на вулиці знайшли селяни. Вони терміново повідомили міліціонерів про страшну знахідку.

Наразі стосовно лиходійника порушено  кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України ( Умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Вирішується питання про обрання стосовно зловмисника запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області

You may also like...