На Чернігівщині 48-річний ревнивець зарізав свою 76-річну кохану

До чергової частини Чернігівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря Олишівської лікарні, що за місцем мешкання померла 76- річна жителька селища. На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. Експерти, які працювали на місці події, під час огляді трупа виявили рвану рану правого стегна.

Після розтину тіла судово-медичні експерти встановили і причину смерті — гостра крововтрата, яка виникла в результаті колото-різаного пошкодження правого стегна з ушкодженням артерії та вени.

У правоохоронців не залишалося сумнівів, що тілесні ушкодження спричинені навмисно, над розкриттям цього тяжкого злочину працювали найбільш досвідчені оперативники та дільничні інспектори міліції.

При спілкуванні з місцевим населенням співробітники міліції з’ясували, що півроку тому жіночка переїхала жити з обласного центру до свого 48-річного співмешканця в Олишівку. Щомісяця вона отримувала чималу пенсію, на яку і жили «молодята». Вони частенько полюбляли разом «заглянути в чарчину», а ще, незважаючи на велику різницю у віці (28 років), чоловік страшенно ревнував свою цивільну дружину, тому часто сварилися.

Після збору всіх свідчень та проведення оперативно-розшукових заходів в поле зору співробітників міліції потрапив співмешканець померлої. А після наданням йому неспростовних доказів чоловік зізнався у скоєному.

Як з’ясувалося, того дня він купив у магазині вина й закуски. «Молодята» зібрали на стіл та сіли обідати. Під час застілля посварилися, бо захмелілий чоловік в черговий раз приревнував свою «подружку» до сусіда. Не в змозі вже заспокоїтися, чоловік схопив ніж зі столу. Жінка почала тікати, але ревнивець наздогнав її у веранді і вдарив ножем у сідницю. Від удару жінка впала на підлогу, а чоловік, не звертаючи на неї уваги, узяв зі столу газету, відірвав шматок та витер закривавлене лезо ножа і пішов спати. Коли увечері він прокинувся, то побачив, що його кохана лежить на підлозі у калюжі крові. Він взяв її під руки та затягнув до кімнати, але жінка була вже мертвою. Тоді чоловік викликав «швидку допомогу». Він не одразу навіть пригадав, що трапилося, і чому його дружина померла.

Наразі лиходій затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання Чернігівського райвідділу міліції. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області

You may also like...