ДАІ Києва розшукує водія, який скоїв наїзд на двох пішоходів та зник з місця пригоди

Столична Державтоінспекція просить відгукнутись свідків дорожньо – транспортної пригоди, яка сталася у Голосіївському районі, навпроти зупинки громадського транспорту «ВІТА-2».

21 серпня 2011 року о 22 год.18 хв. на Столичному шосе невстановленим автомобілем був скоєний наїзд на двох пішоходів (жінку та чоловіка 1976 року народження), які переходили дорогу. Внаслідок наїзду жінка  отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток тазу та гомілки,забиття тіла та була доставлена до лікарні. Чоловік також зазнав тяжких травм – закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини та живота, забиття тіла та був госпіталізований. Після наїзду водій не зупинившись, залишив місце пригоди. У діях водія вбачається порушення   п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій забов»язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди).

Столична ДАІ звертається до свідків з проханням надавати будь-яку інформацію стосовно ДТП на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово).

УК

You may also like...