Інформація ДАІ м. Києва на 30.08.2011

За 29 серпня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 570 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості руху – 276; порушення правил дорожнього руху пішоходами – 33, керування в стані алкогольного сп’яніння – 51, створення аварійної обстановки-4. За добу зареєстровано 3 ДТП в яких 4 особи отримала травми.

Незаконні заволодіння автотранспортом: Оболонський район а/м «БМВ-318»зелений, 1992 р.в., д/н АМ2114АТ; Шевченківський район а/м «Мицубиси-Ланцер»сірий, 2007 р.в., д/н АА7414ЕХ. Прийняті міри розшуку.

 За незаконне заволодіння автомобілем «Мерседес-Бенц300» по вулиці Щусева,35 інспекторами відділу ДАІ спільно з співробітниками ВКР Шевченківського РУ затримано чоловіка. Автомобіль та водія доставлено до райуправління міліції.
Співробітниками дорожньо-патрульної служби полку ДПС ДАІ виявлено автомобілі, що знаходились у розшуку, а саме: «Фольксваген-Пасат», «Хюндай Туксон» та  «ВАЗ-21134». Автомобілі доставлені на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. Зокрема, затримано особу,  яка знаходилась у розшуку за ч.4 ст.190 КК України (шахрайство). Чоловіка доставлено до райуправління міліції.
 
Співробітниками ДАІ до райуправління міліції за хуліганство доставлено двох чоловіків, за порушення паспортно-візових правил – 3.
 
Зверніть увагу!   
 
З 20 серпня – 20 вересня 2011 року в столиці проходить рейд «Увага! Діти на дорозі». Головною метою цього заходу є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  В ході цих заходів інспектори ДАІ чергуватимуть біля шкіл, що прилягають до проїзної частини. Це безумовно підвищить дисципліну і водіїв, і маленьких пішоходів. А, першого вересня в "День знань" працівники Державтоінспекції спільно з педагогами в усіх навчальних закладах проведуть уроки дорожньої грамоти. Дітям, які дотримаються правил безпечної поведінки на дорозі співробітники ДАІ вручать значки – флікери. Вони відбивають світло у темний період доби. Таким чином водієві легше помітити дитину на дорозі . А для маленьких порушників передбачено, дещо інший подарунок – повідомлення батькам. Окрім інформації на ньому надруковано основні правила поведінки на дорозі. Їх буде корисно прочитати і дорослим і дітям.
 

ВЗГ УДАІ м. Києва

You may also like...