51-річного покидька застали за розбещенням 6-річної дитини

Із приходом осені 51-річний чоловік, у одному із сіл Білгород-Дністровського району, що на Одещині, вирішив зібрати урожай на своєму городі. Розуміючи, що вдвох із жінкою їм не впоратись, попросив допомогти сусіда. Той, в свою чергу, був радий майбутньому заробітку, так як не мав постійної роботи. Доброзичливий сусід взяв із собою ще й свою шестирічну доньку, не бажаючи лишати дівчинку вдома саму, оскільки мати малої в пошуках грошей подалась на заробітки.

Здавалося б, нічого того дня не віщувало біди. Працювали «всім миром», а коли зі збором урожаю було покінчено, господар запросив працюючих до столу – відновити втрачені під час роботи силу та енергію. Однак «поповнення резервів» однією лише чарчиною не обійшлось.

6-річна дівчинка, не засиджуючись за столом із дорослими, поїла та пішла гратись на подвір’я. Через деякий час господар врожаю, добряче причастившись оковитою, також вийшов на вулицю. Помітивши, що дівча зайшло до туалету, чоловік пішов за нею. Тоді, наче відчуваючи біду, з будинку вчасно вийшов батько дитини. «Я тільки хотів подивитись на голу дівчину та помацати її» – пояснив пізніше правоохоронцям затриманий горе-сусід, який замкнувся з шестирічною малечею в туалеті.

Після затримання свою вину у скоєному чоловік визнав повністю. Наразі стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 156 КК України (Розбещення неповнолітніх), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років. Однак жодна санкція жодної статті не визначить розмір моральної травми, якої зазнала дитина.

Сьогодні достеменно невідомо, яке б закінчення мала ця історія для 6-річного дівчати. Однак той, хто зумів посягнути на чистоту дитинства. заслуговує на те, щоб в майбутньому  дивитись на небо лише по той бік грат.

УЗГ МВС України

You may also like...