Трагедія на залізничному переїзді (фото)

Нещодавно до чергової частини лінійного відділу на станції Микитівка надійшло повідомлення про те, що маневровим потягом на залізничному переїзді перегону Донецької залізниці смертельно травмовано мотоцикліста.

ДТП_ж/д

На місце події виїхало керівництво та працівники слідчо-оперативної групи лінійного відділу, представники Артемівської міської прокуратури, судмедексперт та експерт Артемівського міського відділу ГУМВС України в Донецькій області.

Під час огляду місця події, опитування чергової по залізничному переїзду та свідків, встановлено, що загиблий 23-річний хлопець, мешканець міста Артемівськ Донецької області.

Друг загиблого пояснив, що очікував свого товариша неподалік залізничного переїзду. Коли почув, що на переїзді розбився мотоцикліст, побіг на місце події. У загиблому хлопцеві він впізнав свого друга.

Чергова по переїзду розповіла, що о 19 годині 29 хвилин, коли спрацювала звукова та світлова сигналізація переїзду, вона вийшла зустрічати потяг. Шлагбауми переїзду були опущені. Коли наближався потяг, ніякого транспорту та світла фар вона не бачила. Після проїзду локомотива з двома вагонами через переїзд на відстані 30 метрів від переїзду вона побачила іскри з під коліс останнього вагону та почула скрегіт металу. У світі ліхтаря жінка побачила мотоцикл на залізничній колії. На узбіччі колії з лівого боку знаходилося тіло молодого хлопця без ознак життя.

Проаналізувавши зібрану інформацію, працівники транспортної міліції відтворили картину події. Хлопець виїхав на дорогу, де були зачинені шлагбауми. Мотоцикліст об’їхав зачинений шлагбаум, однак не розрахувавши швидкість потягу та мотоциклу, врізався в останній вагон… Знехтувавши Правилами дорожнього руху, не впоравшись із керуванням транспортного засобу, хлопець загинув на місці.
За даним фактом проводиться перевірка за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Керівництво Управління МВС України на Донецькій залізниці в черговий раз застерігає водіїв від необдуманих вчинків, які призводять до дорожньо-транспортних подій.

Водії! Дотримуйтеся правил дорожнього руху, у тому числі, правил проїзду залізничних переїздів.
 
СЗГ Управління МВС Українина Донецькій залізниці

You may also like...