12 ножових поранень – такі фатальні наслідки п’яної суперечки

На початку жовтня вироком Комінтернівського районного суду міста Харкова до 13 років позбавлення волі засуджено 40-річного непрацюючого мешканця міста Харкова.

До Комінтернівського райвідділу ХМУ ГУМВС України в Харківській області зателефонував житель одного з будинків району, який, почувши шум та галас в сусідній квартирі, запідозрив неладне. Слідчо-оперативна група райвідділу негайно виїхала за вказаною адресою.

У квартирі, про яку йшлося у повідомленні, працівники міліції виявили тіло 38-рісчної жінки із численними колото-різаними ранами грудної клітини, шиї та голови. Там же знаходилися два чоловіки. Один з них, як згодом встановили міліціонери, і накоїв лиха.

З’ясувалося, що підозрюваний у вбивстві в цей день, як і зазвичай, чимало випив. Між ним та жінкою виникла сварка. Алкоголь настільки затьмарив розум, що чолов’яга почав бити жінку усім, що потрапляло під руку. Але й цього йому здалося замало. Схопивши ніж, він кинувся на бідолашну. Зрозумівши, що захистити себе не в змозі, жінка побігла до іншої кімнати, в якій жив господар квартири. Той намагався запобігти трагедії –  зчинив двері та тримав їх скільки хватало сил. Але нападник виявися сильнішим. Увірвавшись до кімнати, він жорстоко розправився із жінкою. На тілі загиблої криміналісти нарахували більше 12 ножових поранень. 

Господаря квартири, якого зловмисник побив, працівники міліції доправили до лікарні, а лиходія затримали. Під час досудового слідства його вину повністю довели показання свідків та результати проведених експертиз. На суді обвинувачений визнав свою вину та підтвердив усі попередні показання. Відповідно до ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.296 (хуліганство), раховуючи його небезпечність для суспільства та тяжкість скоєного злочину, суд виніс вирок – 13 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області
 

You may also like...