Грабіжників з «великої» дороги затримали на «гарячому»

Хмельницькі правоохоронці затримали двох чоловіків, які зухвало викрали 81 тисячу гривень у подолянина.

Чоловік повертався з Тернополя та поблизу Волочиська Хмельницької області на трасі зупинився придбати соленої риби. У цей час зловмисники, які їхали позаду на мікроавтобусі, ломом вибили вікно «Део» потерпілого та викрали з переднього сидіння чоловічу сумочку з грішми. 

Свідки події бачили, що мікроавтобус поїхав у напрямку Хмельницького. Усі наряди ДАІ отримали орієнтування та опис розшукуваного транспортного засобу. Інспектори ДАІ поблизу обласного центру займалися оформленням ДТП та побачили підозрілий автомобіль. Працівники міліції вирішили схитрити та заманили зловмисників у пастку: зупинили та запропонували чоловікам виступити у якості свідків автопригоди.

За декілька хвилин слідчо-оперативна група Хмельницького РВ уже була на місці події та затримала крадіїв. Викрадені гроші працівники міліції знайшли за 50 метрів у кюветі, куди їх викинули зловмисники, побачивши правоохоронців на трасі.

Наразі слідчі з’ясовують, чи причетні затримані до інших злочинів. Чоловіки виявились нетутешніми. Один — іноземець, інший зареєстрований в одному з сіл Запорізької області.

Відносно підозрюваних порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 ККУ «Крадіжка», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Юлія Гринь, СЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...