Управління ДАІ у Львівській області інформує

Управління ДАІ у Львівській області інформує:

На Львівщині у ДТП загинув 20-річний пішохід

13 грудня близько 18.15 години на автодорозі сполученням Київ-Чоп водій автомобіля «ВАЗ-2101», 55-річний житель смт Красне Буського району, скоїв наїзд на пішохода, 20-річного жителя села Дубина Бродівського району.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на людину.

Унаслідок автонаїзду пішохід від отриманих травм помер у Бродівській центральній районній лікарні.

На Львівщині водія «Тойоти» «занесло» на припарковане авто, а потім і на пішохода

14 грудня близько 18.40 години на автодорозі сполученням Львів-Рава-Руська водій автомобіля «Тойота», 37-річний житель Львова, не вибрав безпечної швидкості руху, не  впорався з керуванням та скоїв зіткнення з припаркованим автомобілем «Ауді», за кермом якого сидів 23-річний житель села Яричів Кам’янко-Бузького району.

Після цього зіткнення водій автомобіля «Тойота» наїхав на пішохода, 50-річного жителя  Тернопілля Миколаївського району, який знаходився на проїжджій частині дороги.

Унаслідок цієї ДТП водій «Тойоти» отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку) та був госпіталізований у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

У пішохода – політравма, травма тазу. Його також госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

У Львівській області водій автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав у кювет

14 грудня о 7.35 годині на автодорозі сполученням Мостиська-Самбір у селі Пнікут Мостиського району водій автомобіля «Мерседес-Бенц Віто», 22-річний житель села Грушів Яворівського, виїхав на зустрічну смугу руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля проявив неуважність до оточуючої дорожньої обстановки та її змін, не вибрав безпечну швидкість руху, виїхав на зустрічну смугу руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Унаслідок цієї ДТП пасажир автомобіля, 54-річний житель села Грушів, отримав тілесні ушкодження (вивих стегна) та був госпіталізований у Мостиську центральну районну лікарню.

На Львівщині водій автомобіля, не дотримавшись безпечної швидкості, з’їхав у річку

14 грудня у чергову частину Золочівського райвідділу міліції від лікаря Золочівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що у селі Словіта Золочівського району сталась ДТП з потерпілими.

На місці ДТП інспектори ДАІ встановили, що 14 грудня близько 4.20 години водій автомобіля «Фольксваген ЛТ-46», 52-річний львів’янин, рухаючись автодорогою Львів-Тернопіль у напрямку до міста Львова у селі Словіта Золочівського району не впорався з керуванням автомобіля та з’їхав у кювет, де в подальшому з’їхав у річку.

Унаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому шийно-грудного відділу хребта, з якими був доставлений у Золочівську центральну районну лікарню.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху.


У Львові – зіткнення двох автомобілів: травмовано 53-річного водія

14 грудня о 22.00 годині у чергову частину відділу ДАІ Львова з травмпункту №3 надійшло повідомлення про звернення до них після ДТП за медичною допомогою 53-річного жителя села Чишки Пустомитівського району.

Чоловік повідомив, що 14 грудня о 18.00 годині у Львові на проспекті Чорновола, 45 водій автомобіля «ГАЗ-2410», 23-річний житель Львова, допустив зіткнення з його автомобілем «Шкода», яким він керував.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «Шкода» – тілесні ушкодження. У чоловіка – забій хребта та ссадна тіла.

Попередньо встановлено, що це зіткнення сталось через недотримання водієм «ГАЗу» безпечної дистанції.


На Львівщині відбулося зіткнення легковика та вантажівки: 51-річний водій – у реанімації

14 грудня близько 17.30 години на автодорозі сполученням Київ-Чоп біля села Хоросно Пустомитівського району водій автомобіля «ВАЗ-21723», 51-річний житель села Лісна Велесниця Надвірнянського району Івано-Франківської області, скоїв зіткнення з вантажівкою.

Зокрема, водій автомобіля «ВАЗ» перед початком руху та перестроюванням не переконався, що це буде безпечним і не створить перешкоди або небезпеки іншим учасникам руху, внаслідок чого відбулось зіткнення з вантажним автомобілем «ДАФ» з напівпричепом під керуванням 29-річного жителя села Приборшавське Іршавського району Закарпатської області, який рухався у напрямку до міста Чоп.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «ВАЗ-21723» отримав тілесні ушкодження (забій грудної клітки, закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом лівої ноги) та був госпіталізований у реанімаційне відділення Миколаївської центральної районної лікарні.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

You may also like...