На Херсонщині відламане дзеркало допомогло знайти втікача

29 січня, о 22 годині, до чергової частини Цюрупинського райвідділу міліції Херсонської області від чергового лікаря приймального відділення місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до них доставлена 34-річна жінка із переломом лівої гомілки, яка постраждала у дорожньо-транспортній пригоді.

З пояснень потерпілої було з’ясовано, що близько шостої години вечора, в селищі Нова Маячка по вул. Леніна, коли жінка поверталася додому з роботи, на неї скоїв наїзд автомобіль. Водій з місця пригоди втік. Виїхавши на місце події, працівники місцевої ДАІ та УДАІ Херсонської області знайшли відламане ліве дзеркало, за допомогою якого вдалося встановити марку автомобіля «DAEWOO LANOS».
В ході оперативно-розшукових заходів вже наступного ранку встановлено особу власника автомобіля, і його місцезнаходження. На його легковику було відсутнє знайдене дзеркало. Власник пояснив, що того вечора добряче випивши, попросив товариша сісти за кермо його автомобіля. Рухаючись по засніженій дорозі і неосвітленій вулиці, відчули, начебто, якийсь удар. Проїхавши метрів 100-150, зупинилися подивитися, що стало причиною удару. Не побачивши нічого, окрім відсутності дзеркала на автомобілі, чоловіки поїхали далі.
На даний час обставини вищевказаної події встановлюються слідством, проводиться перевірка. Автомобіль знаходиться на спецмайданчику.

Прес-служба Управління ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Херсонської області)

You may also like...