В Сумах за добу знайшли і затримали ґвалтівника 9-річної дівчинки

Як повідомила «УК» Євгенія Думчикова, співробітник СЗГ УМВС України в Сумській області, лише доба знадобилась правоохоронцям Сумського райвідділу міліції щоб затримати 27-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні…9-річної дівчинки. Затриманий пояснює свої дії раптово виниклим сексуальним бажанням. А Кримінальним Кодексом України за цей злочин передбачено до 15 років ув’язнення. Та, найголовніше, щоб школярка оговталась від того жаху, який вона пережила.

Лише доба знадобилась правоохоронцям, щоб затримати ґвалтівника. До Сумського райвідділу міліції звернулись батьки 9-річної дівчинки та повідомили, що їх доньку зґвалтував невідомий. Зухвалим в цьому злочині було все та саме найстрашніше – ґвалтівника не зупинив вік потерпілої.

Оленка поверталась додому зі школи. Стежка проходила через лісопаркову зону. Там вона і зустріла свого кривдника. Чоловік підійшов до дівчинки, закрив їй рот і потягнув у кущі. «Мені не вистачало повітря, щоб дихати, – розповідала зі сльозами на очах слідчому Оленка, – я якось зуміла сказати йому про це. Він рот мені відкрив, але попередив, щоб я не кричала, бо гірше буде». Зробивши своє «чорне» діло він відпустив її, але при цьому сказав: «Біжи і не озирайся».

Як Оленка добігла додому, вона не пам’ятає. Були лише біль та страх. Забігши у будинок, вона крізь сльози розповіла батькам, що з нею трапилось. І після цього всі разом поїхали до відділу міліції. Треба віддати належне дівчинці. Переживши біль, будучи наляканою, вона все ж таки запам’ятала свого кривдника. Міліціонерам надала детальний опис його зовнішності та одягу, в якому він був. Отже, з її слів був складений портрет. Почалась кропітка робота.

Злочин був вчинений на межі двох сіл, що ускладнювало можливість швидко знайти злочинця. Та працювали, не жалкуючи своїх сил. Знайшлись свідки, які бачили ґвалтівника. Перед цим три школярки повертаючись додому тією ж стежкою зустріли незнайомого чоловіка. Вони підтвердили той опис зовнішності, що надала потерпіла. Потім ще один свідок за описом згадав чоловіка, який йшов дорогою в село. Отже, ймовірно був місцевим жителем.

Вже вночі міліціонери затримали ґвалтівника.  Ним виявився 27-річний житель одного з сіл Сумського району. Свій злочин пояснює раптово виниклим сексуальним бажанням. А Оленка в цей момент просто йшла мимо.

Сьогодні відносно ґвалтівника порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 153 Кримінального Кодексу України «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом». Злочинцю загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення. Та в цьому випадку таке покарання для ґвалтівника 9-річної дівчинки – найгуманніше. Адже, людський суд – набагато страшніший…

УК

You may also like...