В Киеве водитель на «семерке» сбил двух девушек и скрылся с места ДТП

Державтоінспекція столиці просить відгукнутись свідків ДТП, яке трапилась 17 квітня нинішнього року в Деснянському  районі.  Здійснивши на «зебрі» наїзд на двох дівчат, водій з місця пригоди зник.  

Вчора, 17 квітня о 21 годині на проспекті Маяковського,54/9  автомобіль «ВАЗ-2107», зеленого кольору, під керуванням невстановленого водія, на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на двох дівчат: 1995 та 1994 року народження.  Від удару одну з дівчат відкинуло на автомобіль «Деу Ланос». Після наїзду, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. Як наслідок, у однієї з дівчат закрита травми грудної клітини і забиття лівої гомілки, а у іншої – закрита черепно-мозкова травма та садини тіла. Травмованих було госпіталізовано до лікарні.

У діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Столична ДАІ звертається до свідків та очевидців даної пригоди з проханням телефонувати 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово). Також можна скористатися телефоном для СМС повідомлень: (063)9550900.

УДАІ м. Києва

You may also like...