У Києвіі співробітники ДАІ оперативно затримали грабіжника

Хлопець підстеріг дівчину і зірвав з її шиї золотий ланцюжок

Вчора,  0 12 годині ночі  до райуправління звернулась 21-річна дівчина, яка повідомила про те, що її кілька хвилин тому на вулиці Б. Гмирі  пограбував невідомий молодий чоловік.

Того дня 21-річна  Ксенія запізно поверталася додому і вже знаходилась поруч з будинком, як раптово до неї підбіг хлопець і зірвав з шиї золотий ланцюжок та кинувся тікати. Дівчина не розгубилася і  відразу зателефонувала до міліції – повідомивши прикмети нападника. Розпочались пошуки, обстежувалась прилегла територія.

 Всього півгодини знадобилося інспекторам ДАІ щоб затримати грабіжника. На вулиці Декабристів,10,  у дворі будинку, наряд побачив схожого за прикметами чоловіка, який помітивши машину ДАІ почав тікати. Після переслідування інспектори затримали 19-річного хлопця, через 11 днів у нього має бути день народження.  Як з’ясувалось, молодий чоловік уродженець Вінницької області, але наразі проживає у Києві.
Чому хлопець так вчинив з’ясовуватиме слідство. Чоловіка було доставлено до Дарницького райуправління для подальшого з’ясування всіх обставин злочину.

Прес-служба управління ДАІ м. Києва

You may also like...