Затримано водія, який смертельно травмував велосипедиста та зник з місця пригоди

Вчора, о 6 годині ранку, до чергової частини Арбузинського РВ УМВС України в Миколаївській області на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на 14 км автодороги «Арбузинка-Єланець-Нова Одеса», поблизу селища Арбузинка, знаходиться труп чоловіка.

Виїздом на місце події було встановлено, що загиблий має ушкодження, які є характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Працівники відділу ДАІ Арбузинського РВ УМВС України в Миколаївській області відразу ж розпочали оперативно-розшукові заходи й в результаті, вже через півтори години, було встановлено водія, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду й зник з місця пригоди. Ним виявився 32-річний житель с. Полянка Арбузинського району.

Як з’ясувалося, 6 червня, близько 22.30 години, 32-річний водій автомобілю «ВАЗ-21099» не вибрав безпечну швидкість руху та допустив зіткнення з 20-річним велосипедистом, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист загинув на місці, а водій транспортного засобу з місця події втік й поїхав до своїх батьків в с. Полянка Арбузинського району.

На разі за фактом ведеться слідство.

Всього з початку поточного року на Миколаївщині було скоєно 16 дорожньо-транспортних пригод з місць яких водії зникли й вже 15 ДТП розкрито.
 
Прес-служба Управління  ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Миколаївської області)

You may also like...