Нічні перегони, викрадення та врятоване життя

14 серпня екіпаж відділу ДАІ м. Іллічівська на службовому автомобілі, в складі двох інспекторів, заступивши на чергування, обслідували територію несення служби та вели нагляд за дорожнім рухом.

  Близько 12-ї години ночі, інспектори звернули увагу на автомобіль  «Міцубісі L 200», чорного кольору, водій якого грубо порушив Правила дорожнього руху, виїхав на тротуар, а потім та здійснив проїзд перехрестя на червоне світло світлофору. Таки дії водія могли призвести до непередбачених наслідків. Та на вимогу правоохоронців зупинитись, порушник лише додав швидкості..

   Інспектори ДАІ прийняли рішення про переслідування горе-водія. Втікач виїхав за межі міста на автодорогу Іллічівськ-Санжейка-К.Бугаз та розпочав справжнісінькі перегони, створюючи аварійні обставини  та намагаючись скоїти зіткнення з патрульним автомобілем.

    Не доїжджаючи до селища Грибівка  водій не впорався з керуванням, зі слів свідків авто декілька раз перекинулося  та зіткнулося  з вантажівкою «ДАФ», що стояла поза межами проїзної  частини. 

   Зупинившись біля автомобілю інспектори надали допомогу пасажирам транспортного засобу. Водій зміг самостійно вибратися з пошкодженого авто та намагався втекти. Втім це йому не вдалося.

   Та на цьому нічні пригоди не закінчилися. Здивовані правоохоронці побачили в автомобілі … зв’язану жінку. 46-річна власниця авто пояснила, що напередодні вона наняла двох молодиків за грошову винагороду  допомогти їй прибрати земельну ділянку біля її мешкання. Однак, після виконання роботи та розрахунку вона пішла відпочивати до власної оселі та біля десятої години вечора побачила, як через її вікно в будинок проникли недавні «помічники». Зловмисники напали на неї, нанесли тілесні ушкодження, зв’язали та посадивши в її власний автомобіль поїхали геть, забравши з оселі гроші та вироби з золота.    

   «Горе-помічників» було доставлено до відділу міліції, де в кишені одного з затриманих молодиків було вилучено ніж, гроші та золоті вироби.

   На щастя для жінки все закінчилось добре. Наразі триває розслідування події.  

Прес-служба Управління ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Одеської  області)

You may also like...