Одесситов с «7-го километра» выгоняют азиаты?

Свою версию конфликта на рынке излагает пресс-служба Одесской областной организации ВО «Свобода»:

ТЕРМІНОВО! Адміністрація ринку «7 км» фізично витісняє підприємців з території «Милки»

Підприємців, які вчора на «Милці» протестували проти здирницького підвищення орендної плати за місце на території ринку та злочинних дій етнічних угруповань мігрантів, фізично витісняють з території. «Милку» обгороджують металевим парканом, щоб підприємці не могли потрапити до своїх торговельних місць.
 
Підприємці розраховують на підтримку представників ЗМІ.
 
Нагадаємо, адміністрація ринку має намір знести старі лотки на «Милці» і побудувати на їхньому місці нові, за які кожен підприємець повинен заплатити 70 тисяч доларів США. До того ж, як пояснюють підприємці, ці гроші від них вимагають в’єтнамці, які окупували ринок. На підприємців чинять тиск, їм погрожують. Правоохоронні органи проявляють повну бездіяльність.
 
Фактично адміністрація під виглядом «реконструкції ринку» прагне позбавити українських підприємців торговельних місць. На відміну від угруповань мігрантів, яких «кришує» чинна влада, вони не в змозі оплатити непомірні суми оренди. Тому замість знесених торговельних місць, орендованих українськими підприємцями, адміністрація планує побудувати нові павільйони та надати їх в оренду вихідцям із Азії.

Прес-служба Одеської обласної організації ВО «Свобода»

Обком

You may also like...