Інформація ДАІ м. Києва на 20.11.2012

За 19 листопада співробітниками столичної ДАІ виявлено 686 порушень Правил дорожнього руху. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 199 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 75 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 26, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 34. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння виявлено – 44 водії. Крім того виявлено 51 пішохода-порушника.

За добу в столиці було зареєстровано 6 ДТП ( з них 2 наїзди на неповнолітніх пішоходів), в яких 6 осіб отримали травми. Зверніть увагу! В столиці очікується погіршення погодних умов – зниження температури, хмарність та опади. Пам’ятайте, дощ – знижує видимість. У зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.

УВАГА! Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Важко передбачити поведінку маленьких пішоходів, і в багатьох випадках тільки пильність людини за кермом може відвернути лихо.
За понеділок незаконних заволодінь транспортними засобами не зареєстровано.

Співробітниками ДАІ виявлено та затримано 3 автомобілі, що знаходились у розшуку. До райвідділів міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин доставлено 2 осіб.

Також столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Києва
 

You may also like...