Жертвою шахрая стала хвора на рак дитина

В Лебедині міліція розшукує шахрая, який зняв з банківської картки майже 10 тисяч гривень, що призначались на лікування хворого хлопчика

Зловмисник зателефонував його матері і, назвавшись працівником банку висловив бажання перерахувати на рахунок її банківської картки 800 гривень Жінка зраділа, адже була рада будь-якій допомозі. ЇЇ дитина була хвора на рак і потребувала негайної операції. Тому останнім часом родина розміщувала оголошення з проханням надати посильну допомогу в Інтернеті, газетах, розклеювала листівки на вулицях. І люди відгукувались. Вдалося зібрати 10 тисяч гривень. Готувались до операції.

«Благодійник» розпитав про всі персональні дані жінки і сказав чекати СМС з повідомленням про перерахування коштів. Натомість, коли наступного дня вона прийшла до банкомату та спробувала перевірити рахунок банківської картки, та виявилась заблокованою, а на рахунку залишилось лише 700 грн.

По даному факту Лебединським МВ заведено кримінальне провадження за ст. 190 ч.1 КК України (шахрайство). Розкрити цей цинічний злочин міліція Лебедина вважає справою честі.

Ельвіра Біганова, СЗГ УМВС Сумська область
 

You may also like...