У Києві затримали пасажира БМВ Х5, який побив жінку та втік з місця пригоди

Нещодавно, до Голосіївського райуправління міліції звернулася 31-річна жінка та повідомила, що на Голосіївському проспекті, на неї накинувся та побив незнайомець.  Після чого він сів в автомобіль  «БМВ Х5», який його чекав неподалік та зник. Потерпіла також повідомила, що за кремом позашляховика знаходилась жінка.

Черговий негайно по рації передав цю інформацію всім постам ДАІ. Згідно орієнтування, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, зазначений автомобіль був помічений на проспекті Возз’єднання,5, що  у Дніпровському районі. Працівники ДАІ «гарячим слідом» затримали  як пасажира так і водія розшукуваного авто.

Згодом з’ясувалося, що заявниця того дня працювала у продуктовому кіоску і зробила зауваження з приводу того, що припаркований «БМВ» заважав  пішоходам і закривав вхід до торгівельної точки. Виникла суперечка і чоловік, який вийшов з авто не знайшов кращих аргументів аніж пустити вхід кулаки проти жінки.  Затриманих доставили  до райуправління міліції. Всі обставини інциденту з’ясовуває слідство.

Прес-служба УДАІ міста Києва
 

You may also like...