Кримінальна хроніка Житомирщина на 25 грудня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 252 повідомлення, 32 з яких з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабежі, крадіжки чужого майна, факти нелегального обігу наркотиків та інші. У 10 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 114 порушень правил дорожнього руху, 4 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

24 грудня до Романівського РВ із заявою звернулась жителька райцентру, 1967 р.н., яка повідомила про те, що уночі з районного будинку дитячої творчості, куди злодій проник через незачинену кватирку вікна, викрадено цифровий фотоаппарат та 650 гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали місцевого жителя, в якого викрадене вилучили.

До Новоград-Волинського міськвідділу звернувся 20-річний місцевий житель із заявою про те, що з його кімнати, яку він винаймає, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено ноутбук та одяг. Сума завданого збитку становить понад 7 тисяч гривень.
Наразі працівники міліції розшукують непрацюючого 38-річного жителя району, який може бути причетним до вказаного кримінального правопорушення.

Минулої доби оперативники карного розшуку Житомирського РВ в ході проведення оперативно-розшукових заходів в с. Сонячному у сараї непрацюючої 17-річної місцевої жительки виявили подрібнену рослинну масу зеленого кольору вагою близько 7 грам, яка належить її 22-річному співмешканцю.
Працівники міліції знахідку вилучили та направили до Науково-дослідного експерно-криміналістичного центру при УМВС для проведення експертного дослідження.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту – карається штрафом або виправними роботами або арештом, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...