Лише за тиждень, що минув співробітники ДАІ столиці виявили 70 авто, що перебували в арешті

Лише за тиждень, що минув співробітники ДАІ столиці виявили 70 авто, що перебували в арешті і розшукувались державною виконавчою службою

 Співробітники підрозділів столичної Державтоінспекції  на минулому тижні виявили та затримали 70 транспортних засобів, що знаходились у арешті та розшукувались державною виконавчою службою. 

Як відомо, зупиняти та ставити машини на спецмайданчик мають право працівники Державтоінспекції, якщо їх власники мають заборгованість, підтверджену судом. Серед підстав для затримання машини інспекторами, можуть бути несплата аліментів, наявність штрафів за порушення дорожнього руху, тощо. У разі виявлення боржника, у нього тимчасово  вилучається транспортний засіб і машина ставиться на спецмайданчик. Аби повернути транспортний засіб водіям  необхідно погасити заборгованість.

Один з таких випадків нещодавно стався у Подільському районі. О четвертій годині ранку, інспектори ДАІ на вулиці Вишгородській,19 зупинили автомобіль «Audi В4»,  під керуванням 20-річного водія. В ході перевірки було з’ясовано, що він не сплачував штрафи за порушення правил дорожнього руху. А їх накопичилось  аж сім!!!! Тому автомобіль і розшукувався державною виконавчою службою Миколаївської області.

Столична Державтоінспекція радить водіям дотримуватись правил дорожнього руху, а у разі порушення – не зволікати з оплатою штрафу.  Нагадуємо,  що  він  має бути сплачений  не пізніше, аніж  через п’ятнадцять днів з дня вручення постанови порушнику про накладення штрафу.

Щоб сплати штраф необхідно звернутися до будь-якої установи банку України. При цьому необхідно мати при собі документ, який засвідчує особу, індивідуальний ідентифікаційний номер платника податку, а також екземпляр протоколу про адміністративне правопорушення.  

УДАІ м. Києва

You may also like...