Наряд ДСО затримав зловмисника, який намагався розібрати стіну будівлі в Івано-Франківську

Таким чином злодії намагалися потрапити до офісного приміщення, розташованого в Івано-Франківську. Правоохоронці затримали одного «будівельника» та вилучили в нього набір інструментів та навіть рацію. Іншого злодія розшукують.

 Близько шостої години ранку члени наряду групи затримання Управління Державної служби охорони під час патрулювання однієї з вулиць помітили, як через огорожу будівельного майданчика перестрибують якісь підозрілі чоловіки.

Побачивши службовий автомобіль, невідомі почали втікати. На вимогу зупинитись вони не відреагували, а навпаки – розділились і почали бігти у різних напрямках. Одного з утікачів міліціонери-охоронці затримали, інший же продовжував втікати, тож на допомогу було викликано додатковий наряд групи затримання.

При затриманні правопорушник чинив непокору, тому до нього було застосовано кайданки. Назвати себе та пояснити причину перебування на будівельному майданчику затриманий відмовився. При собі він мав сумку, в якій працівники ДСО виявили цілий набір інструментів: ножиці по металу, викрутки, молоток, коловорот зі свердлами,  робочі рукавички та навіть радіостанцію. Крім того, одяг затриманого був вдягнутий навиворіт – вочевидь, щоб не забруднитися.

Повернувшись до будівельного майданчику, працівники міліції виявили на третьому поверсі зі сторони новобудови розібрану стіну офісного приміщення.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Пасічнянського відділу міліції. Затриманого ж правоохоронці доставили до відділу внутрішніх справ для з’ясування обставин події та винесення відповідних процесуальних рішень. Місцеперебування іншого зловмисника та розмір нанесених зловмисниками збитків власниці офісного приміщення наразі встановлюють правоохоронці.

Триває досудове розслідування.

 УДСО при УМВС України в Івано-Франківській області

You may also like...