Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 27.03.2013

За 26 березня співробітники столичної ДАІ виявили 262 порушення правил дорожнього руху, з яких: 57 фактів перевищення швидкості руху та 17 випадків порушення правил пішоходами, а за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 18 водіїв.

За добу в столиці зареєстровано 2 ДТП , в яких 2 особи отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

Вчора, в столиці зареєстровано 2 факти незаконних заволодінь транспортними засобами: в Деснянському районі невстановлені особи викрали автомобіль «LAND ROVER RANGE», номерний знак СА7711АХ, 2008 року випуску, чорного кольору; у Солом’янському районі автокрадії заволоділи автомобілем «TOYOTA COROLLA 1.6», н.з. АА1190СА, 2006 року випуску, сірого кольору. Прийнято міри розшуку.
Столична Державтоінспекція закликає водіїв, що залишили свій автотранспорт на проїзній частині під час негоди, повернутися та забрати транспортні засоби самостійно або за допомогою евакуаторів, аби не ускладнювати дорожній рух та прибирання снігу. Також, з урахуванням ситуації, яка склалася, радимо автовласникам до поліпшення дорожньої ситуації не вирушати у поїздки без нагальної потреби. Коли ж така необхідність виникла, то потрібно неухильно дотримуватись правил зупинки та стоянки і залишати транспорт в тих місцях, де він не заважатиме роботі снігоприбиральної техніки.

В Києві, тривають заходи щодо ліквідації наслідків негоди. У столиці вже відновлена частина маршрутів руху громадського транспорту, ліквідуються затори, розчищаються основні дороги міста.

У вівторок, співробітники ДАІ в Деснянському районі за підробку документів затримали водія автомобіля «Volkswagen Vento». Громадянин доставлений до райуправління міліції. А от у Дарницькому районі міста затримали чоловіка за незаконне зберіганя наркотичної речовини. Для з’ясування обставин, затриманого доправлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...