Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

За 2 квітня співробітники столичної ДАІ виявили 614 порушень правил дорожнього руху, з яких: 196 фактів перевищення швидкості руху та 45 випадків порушення правил пішоходами, а за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 32 водії.

За добу в столиці зареєстровано 2 ДТП , в яких 2 особи отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

Вчора, в столиці зареєстрований факт незаконного заволодіння транспортним засобом: в Голосіївському районі невстановлені особи викрали автомобіль «LEXUS LX 570», номерний знак АА5454КО, 2011 року випуску, чорного кольору. Прийнято міри розшуку. А от у Святошинському районі міста під час несення служби інспектори ДАІ виявили раніше викрадений автомобіль «Mercedes Benz S500».

Співробітники ДАІ в Шевченківському районі за шахрайство затримали чоловіка. Громадянин доставлений до райуправління міліції. А от у Печерському районі міста затримали чоловіка за незаконне зберігання наркотичної речовини. Для з’ясування обставин, затриманого доправлено до райуправління міліції. У Дніпровському районі міста співробітники ДАІ затримали жінку, що погрожувала фізичною розправою іншій особі. Для з’ясування обставин події, громадянку доставлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...