Кримінальна хроніка Житомирщини на 19 квітня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 372 повідомлення, 81 з них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. У 23 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Також встановлено 8 осіб, що причетні до кримінальних правопорушень, зареєстрованих раніше. Припинено 193 порушення правил дорожнього руху, 18 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

До Богунського РВ звернувся 20-річний житель м. Житомира із заявою про те, що на одній з вулиць обласного центру невідомий викрав його мобільний телефон вартістю 1100 гривень.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали місцевого жителя, 1993 р.н.

Минулої доби до Червоноармійського РВ звернувся непрацюючий 30-річний місцевий житель, повідомивши про те, що з його автомобіля, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон вартістю 1 тисячу гривень.
Наразі працівники міліції вживають усі необхідні заходи для розкриття злочину та встановлення причетних до нього осіб.

18 квітня до Корольовського райвідділу звернулась жителька обласного центру, 1994 р.н., яка повідомила про те, що з подвір’я її домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено чотири металевих швелери. Сума збитку становить 3 тисячі гривень.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 52-річну місцеву жительку, яка у скоєному зізналась.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов’язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забувайте й самі подбати про власну безпеку та безпеку свого майна.

СЗГ УМВС України в Житомирвькій області

 

You may also like...