Житомирська міліція розшукує іноземця, підозрюваного у вбивстві свого земляка

Вранці 22 квітня до міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що до міської лікарні госпіталізовано чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини. На жаль, отримані ним тілесні ушкодження виявилися фатальними. За фактом умисного вбивства міліція відкрила кримінальне провадження.

Подія трапилася у м.Житомирі на території одного з ринків. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що потерпілим є 46-річний чоловік, громадянин іншої держави, що проживав у Житомирському районі. Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісними з його життям. Чоловік помер у лікарні під час надання йому медичної допомоги.

Працівники міліції встановили, що потерпілий отримав ножове поранення під час суперечки з 44-річним опонентом. Про останнього відомо, що він тієї ж національності, що й потерпілий, також тимчасово проживав у Житомирському районі.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України) відкрито кримінальне провадження.

Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення місця перебування підозрюваного у вчинення кримінального правопорушення та його затримання.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...