Кримінальна хроніка Житомирщини за 28-29 квітня 2013 року

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 571 повідомлення, 110 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 36 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 150 порушень правил дорожнього руху, 17 з них – керування транспортними

27 квітня до Корольовського РВ звернувся житель м. Житомира, 1963 р.н., із заявою про те, що в обласному центрі на перехресті вулиць, невідомий відкрито викрав його мобільний телефон вартістю 400 гривень.

Оперативники карного розшуку у скоєнні кримінального правопорушення затримали 20-річного місцевого жителя, який у скоєному зізнався, телефон вилучили.

28 квітня о 02.14 до Богунського райвідділу  звернувся приватний підприємець, 1978 р.н., житель обласного центру,повідомивши про те, що уночі з його торгівельного кіоску, шляхом пошкодження замка, невідомий намагався скоїти крадіжку майна, однак був затриманий працівниками державної служби охорони при УМВС.

До Чуднівського райвідділу міліції звернувся 45-річний житель смт. Іванопіля із заявою про викрадення автомобіля. Чоловік розповів, що залишив транспортний засіб без нагляду на одній з вулиць селища чим і скористався зловмисник.

Наразі працівники міліції вживають усіх необхідних заходів для встановлення місце знаходження автомобіля та причетних до його викрадення осіб.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Виходячи з автомобіля навіть на декілька хвилин, не забувайте зачиняти вікна та дверцята, намагайтеся не залишати в салоні на видноті цінні речі, гроші, документи. Подбайте про надійну нічну стоянку для власного транспортного засобу. Також для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...