Кримінальна хроніка Житомирщини на 22 травня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 366 повідомлень, 81 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. У 23 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 208 порушень правил дорожнього руху, 16 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

21 травня до Радомишльського райвідділу міліції звернулась жителька району із заявою про зникнення з її подвір’я гужового воза. Працівники міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 49-річний місцевий житель, у якого вилучили частини розібраного воза. Наразі встановлюються всі обставини події.

До Попільнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 76-річної жительки району про те, що з її будинку було викрадено бензопилу, мобільний телефон та гроші, чим завдано збитків на суму 1,5тис. грн. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 24-річного односельця пенсіонерки, у якого вилучили викрадене.

Дільничні інспектори міліції Бердичівського МВ УМВС під час відпрацювання в одному з сіл району затримали автомобіль під керуванням 46-річного жителя Хмельницької області, який скуповував у населення металобрухт без відповідної ліцензії. У чоловіка вилучили 600кг брухту кольорового та чорного металу.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що статтею 213 Кримінального кодексу України за порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом передбачено покарання у вигляді штрафу від 1700 до 8500 гривень або громадських робіт на строк від 100 до 200 годин.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...