Кримінальна хроніка Дніпропетровщини на 17.07.2013

Кримінальна хроніка Дніпропетровщини на 17.07.2013

16 липня о 19:30 до Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася жінка 1973 року народження, яка повідомила, що 19 червня о 10:30 біля дитячого садка невідомий чоловік зірвав у неї з шиї ланцюжок з кулоном із жовтого металу. Збиток склав 8 тис. грн. Потерпіла звернулася до правоохоронців після того, як побачила фотокартку зловмисника по телебаченню. За скоєння злочину встановлений раніше судимий чоловік 1988 року народження, який з 1 липня утримується в Криворізькому СІЗО. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР.

13 липня о 20:45 до Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління від оператора спецлінії 102 надійшло повідомлення, що за місцем мешкання померла жінка 1971 року народження. За висновком СМЕ смерть потерпілої настала внаслідок травми органів грудної порожнини в поєднанні з травмами органів черевної порожнини i тазу. В ході досудового слідства було відтворено події, які призвели до смерті жінки. Виявилося, що 2 липня о 20:00 вона розпивала спиртні напої спільно зі своїм співмешканцем, чоловіком 1979 року народження. Між ними раптово виникла сварка, під час якої останній вдарив жінку кулаком в обличчя. Коли жінка почала тікати, він наздогнав її і наніс ще 6 ударів по тулубу справа і зліва. Потерпіла не зверталася по допомогу до лікарів та правоохоронних органів. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За грабіж майна у чоловіка 1978 року народження, який мав місце 30 травня цього року встановлено та затримано непрацюючого чоловіка 1991 року народження. У нього вилучено частину викраденого – мобільний телефон та особисті документи. Також доведена його причетність до викрадення у чоловіка 1975 року народження мобільного телефону, який також вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

За грабіж майна у чоловіка 1970 року народження, який мав місце 19 травня, встановлений та затриманий раніше судимий чоловік 1968 року народження. Також його підозрюють у пограбуванні чоловіка 1988 року народження, у якого було викрадено 3 обручки з жовтого металу, сумки з ключами від квартири та гаманець з грошима. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

16 липня о 14:40 на автошляху Кіровоград-Запоріжжя рухався автомобіль, керував яким мешканець м. Кривий Ріг 1987 року народження. На відстані 5 км від с. Нива Трудова він скоїв наїзд на жінку 1970 року народження, мешканку Апостолівського району, спричинивши їй травми несумісні з життям. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР.

УМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...