Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 18.07.2013

За 17 липня співробітники столичної ДАІ виявили 696 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 306 відхилень від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено 41 водія.

За минулу добу в столиці зареєстровано шість ДТП, в яких одинадцять осіб отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У середу співробітники ДАІ у Оболонському районі міста затримали водія «Mitsubishi Lancer» – під час перевірки з’ясовано, що номер кузова авто змінений кустарно. В цьому ж районі міста інспектори ДАІ чоловіка, який наніс тілесні ушкодження іншій особі. Крім того, в Оболонському районі міста інспектори ДАІ затримали громадянина, що погрожував розправою іншому чоловіку. У Дарницькому районі міста працівники полку ДПС ДАІ, спільно з співробітниками ППСМ, затримали громадянина, який намагався викрасти електрокабель. Крім того, працівники ДАІ столиці затримали трьох громадян за незаконне перевезення та зберігання наркотичної речовини. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...