Кримінальна хроніка Житомирщини на 2 серпня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 358 повідомлень, 79 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, хуліганство та інші. У 16 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 178 порушень правил дорожнього руху, 20 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

1 серпня до Андрушівського РВ надійшло повідомлення від дирекції одного з підприємств про те, що з складського приміщення вищевказаного товариства невідомим викрадено майно. Сума збитку становить 1500 гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали двох місцевих жителів, у яких викрадене вилучили.

 

До Корольовського райвідділу звернулась 38-річна жителька обласного центру з заявою про те, що з території одного з підприємств, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 8 заготовок промислової плівки на чохли. Сума збитку становить 130 гривень.

Працівники міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 23-річного жителя м. Житомира, який в скоєному зізнався.

 

Шановні громадяни! Нагадуємо Вам, що статтею 185 Кримінального кодексу України за вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...