Контрабандисти переправляли із Молдови понад 4 тонни спирту

Учора майже опівночі, здійснюючи спостереження за лінією кордону по Дністру та маючи оперативну інформацію про можливе незаконне переміщення спирту на цій ділянці кордону, прикордонний наряд відділу «Могилів-Подільський» виявив велику партію контрабандного спирту.

Спочатку на береговій відмілині прикордонники затримали 19-річного українця. Поряд з ним знаходилися 66 пластикових каністр по 35 літрів кожна, наповнених рідиною, що мала характерний запах спирту. Також поруч були і сім ящиків з поліетиленовими пакетами, що використовуються для розливу спиртних продуктів. Здійснивши перевірочні заходи прикордонники вийшли до села Немія. Через паркан одного з приватних помешкань правоохоронці помітили велику кількість схожих ємностей. Згодом міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби, МВС та представників Міністерства доходів і зборів на подвір’ї виявила ще 51 каністру з такою ж рідиною. Господарі помешкання не змогли пояснити походження товару та не мали на спирт ніяких документів. Всього було вилучено понад 4 тисячі літрів цієї рідини.

Наразі про дане правопорушення повідомили молдовських прикордонників, а товар передали представникам митниці у Вінницькій області.  // ДПСУ
 

You may also like...