Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 02.09.2013

За 31 серпня – 1 вересня співробітники столичної ДАІ виявили 1292 порушення правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 652 відхилення від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 98 водіїв.

За вихідні дні в столиці зареєстровано одинадцять ДТП, в яких тринадцять осіб отримали травми та дві особи загинули.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У суботу в столиці зареєстрований факт незаконного заволодіння транспортним засобом: так, у Дарницькому районі невідомі викрали автомобіль «ВАЗ 211040», сірого кольору, н.з. АА4153КЕ, 2010 року випуску. Прийнято міри розшуку. Разом з тим, під час несення служби інспектори ДАІ Святошинського району міста затримали водія та пасажира автомобіля ВАЗ 2101 – перевіркою встановлено, що автомобілем вони заволоділи незаконно. А от у Подільському районі, інспектори полку ДПС ДАІ виявили раніше викрадений автомобіль Daewoo Lanos. Для з’ясування всіх обставин, громадян доставили до райуправлінь міліції.

У вихідні дні інспектори полку ДПС ДАІ затримали водія автомобіля «Mazda Xedos 6» – номер кузова автомобіля змінено кустарно. В Шевченківському районі міста співробітники столичної ДАІ затримали водія автомобіля «Mazda 323», який перебував у розшуку. У Дніпровському районі міста, інспектори Державтоінспекції затримали водія вантажівки «Mercedes Benz», який перевозив гральні автомати без необхідних документів. В Деснянському районі міста співробітники ДАІ затримали чоловіка, що умисно пошкодив автомобіль «Hyundai HD 65», що йому не належить. А от у Солом’янському районі затримано водія «BMW 525I» у якого в салоні авто виявлено пістолет для відстрілу гумовими кулями без необхідних документів. У Дніпровському та Дарницькому районах міста інспектори ДАІ затримали двох громадян за крадіжки. В Подільському, Печерському та Солом’янському районах міста інспектори ДАІ затримали трьох чоловіків за незаконне зберігання наркотичної речовини. Крім того, працівники ДАІ столиці затримали сім осіб за нанесення тілесних ушкоджень іншим громадянам. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.
Увага! З 20 серпня по 20 вересня в столиці розпочався комплекс профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Увага! Діти на дорозі!». Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил дорожнього руху, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до навчальних закладів

Державтоінспекція звертається до дорослих, насамперед до батьків: безпека ваших дітей залежить від вас. Нагадайте маленьким учасникам дорожнього руху основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш приклад правильної поведінки.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДА м.І Київ
 

You may also like...