Кримінальна хроніка Хмельниччини за 01.09.2013

Кримінальна хроніка Хмельниччини за 01.09.2013

ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Городоцький район

1 вересня близько 21.20 години в м. Городок по вулиці Шевченка 20-річний місцевий житель, керуючи моторолером «Вайпер», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Москвич-2140» під керуванням 25-річного місцевого жителя. В результаті ДТП водій моторолеру отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Городоцької центральної районної лікарні.

Полонський район

1 вересня близько 23.00 години на автодорозі «Новоград-Волинський — Старокостянтинів», в смт. Понінка по вулиці Боженко 38-річний місцевий житель, керуючи скутером, не впорався з керуванням та з`їхав у кювет. Внаслідок падіння водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в Полонську центральну районну лікарню.

 

ЗАВОЛОДІННЯ АВТОТРАНСПОРТОМ

м. Нетішин

1 вересня близько 10.00 години в м. Нетішині в дворі будинку по вулиці Старонетішинській 23-річний житель Рівненської області, застосувавши фізичне насильство до 57-річного місцевого жителя, незаконно заволодів його автомобілем «Рено-25». Автомобіль знайдено та в справному стані повернуто власнику.

 

ШАХРАЙСТВО

м. Хмельницький

9 липня до Зарічанського ВМ Хмельницького МВ УМВС надійшло повідомлення про шахрайське заволодіння мобільним телефоном у місцевої жительки. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 28-річний місцевий житель.

 

КРАДІЖКА МАЙНА

м. Хмельницький

30 серпня до Зарічанського ВМ Хмельницького МВ УМВС надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону та пневматичного пістолета у місцевого жителя. Вжитими оперативно-пошуковими заходами встановлено, що кримінальне правопорушення скоїла 29-річна жителька с. Мисюрівка Старосинявського району.

УМВС України в Хмельницькій області

 

You may also like...