Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 223 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від місцевого жителя, 1941 р.н., про те, що в ніч на 24.07.2013 року невстановлений зловмисник проник до його дачного будинку, де погрожуючи сокирою та нанесенням тілесних ушкоджень, вимагав у нього гроші. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито односельця потерпілого, 1992 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Підозрюваного затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

До Овідіопольського РВ надійшла заява від жителя с. Нова Долина, 1981 р.н., про те, що троє невідомих зловмисників погрожуючи предметом схожим на пістолет, знаходячись у недобудованому будинку заволоділи його грошима в сумі 150 грн., та мобільним телефоном.

В ході перевірки у скоєнні злочину викрито місцевого жителя, 1996 р.н., від якого отримано правдиві свідчення, що він спільно зі знайомим на ім’я «Володимир» скоїв даний злочин. Вилучено речовий доказ – предмет схожий на пістолет. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення за ознаками ч.3 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

 

При відпрацюванні території обслуговування в рамках операції «Зброя-вибухівка» працівниками Котовського МВ у 38-річного мешканця району було виявлено пакунок з обрізом мисливської рушниці. Зброю вилучено та направлено на експертне дослідження. Відносно громадянина відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

 

Співробітниками Малиновського РВ викрито Ігоря, 1966 р.н., раніше засудженого за крадіжку, у якого під час особистого огляду виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці 16-го калібру, без номерів. Здійснюється перевірка.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито Юрія, 1954 р.н., у якого під час особистого огляду виявлено та вилучено гранату «РГД-5» та запал до неї. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Арцизького РВ у місцевого жителя Сергія, 1977 р.н., вилучено обріз незареєстрованої мисливської рушниці 16-го калібру «ІЖ-26» та 200 гр. мисливського пороху. Також у жителя с. Веселий кут, 1954 р.н., вилучено гранату "РГД-5" без запалу. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Вирішується питання про внесення відомостей до єрдр, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення.

 

Працівниками Біляївського РВ за місцем мешкання Олега, 1972 р.н., виявлено та вилучено 10 патронів калібру 7,62 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

До Київського РВ надійшла заява від Ігоря, 1986 р.н., про те, що невідомий чоловік відкрито заволодів його рюкзаком, в якому знаходилися гроші. Вжитими заходами викрито Олексія, 1997 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...