Злочини та пригоди на Дніпропетровщині станом на 23 вересня

Злочини та пригоди на Дніпропетровщині станом на 23 вересня

17.09.2013 о 08.50 в ходi проведення санкцiонованого обшуку працiвники карного розшуку Криничанського райвідділу міліції на горищi лiтньої кухнi у с. Степанiвка криничанського району за мiсцем мешкання непрацюючого чоловіка 1986 р.н. вилучено чотири картонних коробки з речовиною рослинного походження, яка згiдно висновку НДЕКЦ є особливо небезпечним наркотичним засобом «Марихуана» загальною вагою майже 5 кг. 21.09.2013 слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

15.09.2013 о 06.20 до Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління з приймального вiддiлення Криворiзької мiської лiкарні телефоном надiйшло повiдомлення, що о 04.00 бригада швидкої медичної допомоги з зупинки громадського транспорту у Дзержинському районi м. Кривий Ріг доставила місцевого жителя 1988 р.н. У чоловіка було встановлено дiагноз: закрита черепно-мозкова травма та інші травми голови. За скоєння злочину працiвники карного розшуку Криворізького міського управління встановили та доставили до Дзержинського райвідділу непрацюючого мiсцевого жителя 1987 р.н., який 15.09.2013 о 02.40, знаходячись у станi алкогольного сп’янiння, проходив бiля зупинки громадського транспорту, назустрiч йому йшли двоє чоловіків, серед яких був і постраждалий. Між ними виник словесний конфлiкт, в ходi якого перехожий один раз рукою вдарив його по обличчю, вiд чого вiн впав i вдарився головою об асфальт i бiльше не пiднявся, а перехожий пiшов далi. Товариш викликав постраждалому швидку допомоги. Враховуючи те, що зловмисник не передбачив настання вказаних наслiдкiв та не мав намiру спричинити тяжкi тiлеснi ушкодження, слідчий відділ райвідділу вніс до ЄРДР відомості з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у виді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.

22.09.2013 о 00.10 до Синельниківського міського відділу міліції по телефону надiйшло повiдомлення з приймального вiддiлення районної лiкарні, що 21.09.2013 опівночі громадяни до приймального вiддiлення з тiлесними ушкодженнями у виглядi колото-рiзаної рани грудної клітини справа доставлений непрацюючий чоловік 1990 р.н., якому пiсля проведення операцiї встановлено остаточний діагноз: колото-рiзане поранення правого плечового суглобу та надлопаточної-шийної областi. Проведення оперативно-розшукових заходів дало можливість встановити та доставити до міського відділу брата потерпiлого непрацюючого чоловіка 1988 р.н., який перебуваючи за мiсцем спiльного мешкання, пiд час спiльного з потерпiлим розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинив останньому два удари в праву частину грудної клітини, спричинивши вищевказанi тiлеснi ушкодження. Знаряддя злочину – кухонний нiж зi слідами речовини бурого кольору схожої на кров – вилучено. Слідчий відділ міськвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

22.09.2013 о 05.30 до Павлоградського міського відділу міліції звернувся чоловік 1985 р.н., який повідомив, що о 02.45, коли вiн повертався iз кафе додому в нетверезому станi, бiля його будинку, двоє невiдомих, побили його руками по головi та тулубу, після чого заволодiли мобiльним телефоном i грошима 150 грн. За скоєння злочину доставленi до міськвідділу та опитанi непрацюючi хлопці 1994 та неповнолітній 1996 р.н. У них вилучено викрадений мобiльний телефон. Слідчий відділ міськвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

22.09.2013 о 15.30 по телефону 102 до Апостолівського райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1983 р.н., яка повідомила, що о 10.00 неповнолiтнiй хлопець 1996 р.н. вирвав usb-програвач у її малолiтнього сина 2000 р.н., учня 7-го класу. У нього вилучено викрадене. Вирішується питання про внесення відомості до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

За фактом вилучення 4.09.2013 о 8:15 в Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг працівники карного розшуку у непрацюючого, раніше судимого місцевого жителя 1980 р.н. тротилової шашки встановлено, що згідно довідки НДЕКЦ вилучений предмет є вибухова речовина – тротил, придатна для здійснення вибуху, вагою 394 гр. Слідчий відділ вніс відомості до ЄРДР відомості з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

ГУМВС України у Дніпропетровській області

You may also like...