Росіянин, якого підозрюють у розкраданні півмільярда, отримав 4 мільйони на колектор у Миколаєві

Управління капітального будівництва Миколаївської облдержадміністрації 2 жовтня за результатами тендерів уклала угоди на капітальний ремонт напірного колектору по проспекту Праці в Первомайську на суму 6,20 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Фірма «ВІК Технології» отримає 4,28 млн. грн. і буде лагодити дві ділянки колектора довжиною 1180 і 966 м. Роботи треба завершити до грудня 2013 року.

«ВІК Технології» заснували громадяни Росії Володимир Агіян і Олександр Жак та кіпрська компанія «Кібко Холдінгз ЛТД».

Володимир Агіян очолоє раду директорів ЗАТ «Водоканалстрой», що постійно отримує підряди по енергетиці і водопостачанню в Петербурзі. За даними місцевих ЗМІ, у квітні цього року щодо «Водоканалстрой» велося слідство. Правоохоронці запідозрили компанію у розкраданні 400 млн. рублів. «Водоканалстрой» нібито закуповував закордонне обладнання у контрабандистів.

«Будівельно-монтажне управління № 13» виграло тендер на капітальний ремонт ділянки напірного колектора по пр.Праці. Довжина ділянки – 966 м. Вартість робіт – 1,91 млн. грн.

На всіх торгах єдиним конкурентом було ПП «Будівельник-Люкс», яке заснували одесити Віктор Орлов і Анатолій Тараненко. Різниця пропозицій 4,5-5%. // НАШІ ГРОШІ

You may also like...