Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 213 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Суворовського РВ надійшла заява від заступника керівника служби охорони торгівельної мережі щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з приміщення супермаркету таємно викрала банку лососевої ікри вартістю 192 гривні. У скоєнні даного кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України працівниками міліції викрито непрацюючого Олександра, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Арцизького РВ надійшла заява від жительки с. Каменське, 1989 р.н., про те, що невідомий зловмисник, з її будинку скоїв крадіжку ноутбука та роутера. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито односельчанина заявниці, 1979 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Підозрюваний повідомив, що викрадене продав.

 

До Болградського РВ надійшла заява від жителя районного центру, 1981 р.н., про те, що на території свого домоволодіння, в с. Жовтневе він виявив відсутність металевих воріт. Сума збитку становить 5000 грн. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що колишня господарка вищевказаного домоволодіння, 1961 р.н., зняла ворота та відвезла їх до дому. Вилучено речові докази.

 

Співробітниками Білгород – Дністровського МВ виявлено факт шахрайських дій з боку 66-річної жительки району, яка ще у 2007 році заволоділа дачною ділянкою, що розташована у селищі Затока та належить жительці обласного центру. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 КК України (шахрайство), ведеться слідство.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Анатолія 1968 р.н., про те, що невідомий зловмисник з прилеглий території сільської ради викрав тротуарну плитку в кількості 50 штук. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрито 23-річного місцевого парубка, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

 

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від Юрія, 1983 р.н., про те, що в липні 2013 р. невідомий зловмисник, проник до його будинку, звідки скоїв крадіжку мобільного телефону та сумки з інструментами. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито Олександра, 1975 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Малиновського РВ надійшла заява від Андрія, 1987 р.н., про те, що малознайомий чоловік в червні 2013 р., шахрайським шляхом, з приводу покупки автозапчастин заволодів його грошима в сумі 1800 грн. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито Юрія, 1970 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Київського РВ надійшла заява від Івана, 1978 р.н., про те, що невідома особа в тролейбусі таємно викрала його мобільний телефон вартістю 500 грн. Вжитими заходами викрито Андрія, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

При відпрацюванні заяви 47-річного Дмитра працівниками Котовського МВ було встановлено, що його односельчанка Марія шахрайським шляхом заволоділа його майном. Розпочато кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

 

До Портофранківського ВМ надійшла заява від 30-річної Ганни щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який на початку червня, під приводом працевлаштування та відправки її чоловіка у рейс, заволодів грошовими коштами у розмірі 14700 гривень. Вжитими заходами у скоєнні даного кримінального правопорушення співробітниками карного розшуку було викрито 32-річного Олександра. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Приморського районного відділу міліції вжитими заходами викрито 47-річну Ольгу, яка шахрайським шляхом, під приводом оформлення документів на право власності земельної ділянки 68-річної Галини заволоділа її грошовими коштами у сумі 7600 гривень. Ведеться слідство.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...