Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 240 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Великомихайлівського РВ встановлено, що водій підприємства, 1971 р.н., знаходячись в нетверезому стані, прибув на територію підприємства та вчинив конфлікт з охоронцем. В ході суперечки водій ривком повалив охоронця на землю. Внаслідок падіння охоронець вдарився головою о бетонний бордюр та втратив свідомість та не приходячи до тями помер на місці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.

Працівниками Балтського РВ викрито Валерія, 1970 р.н., який за місцем свого мешкання в ході сварки з Едуардом, 1975 р.н., наніс йому ножове поранення в область черева. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ознаками ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Співробітниками патрульно-постової служби міліції Білгород–Дністровського МВ під час патрулювання зупинено 17-річного жителя Арцизького району, у якого було виявлено та вилучено паперовий пакунок з речовиною рослинного походження схожою на марихуану. Парубок пояснив, що зберігав речовину для власного вживання. Речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийняте рішення.

До Комінтернівського РВ надійшла заява від приватного підприємця, 1970 р.н., про те, що житель с. Каїри скоїв крадіжку його міні-трактора, з фрезою та скобою для підриву саджанців. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Миколу, 1978 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речові докази.

До Березівського РВ надійшла заява від Романа, 1985 р.н., про те, що невідомий зловмисник незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ-2106», що знаходився в смт. Раухівка. В ході оперативно-розшукових заходів вказаний автомобіль було помічено на автошляху «Березівка-Вікторівка» та зупинено в с. Вікторівка. За кермом знаходився Олександр, 1998 р.н., та в якості пасажира – жителька смт. Раухівка, 1998 р.н. Автомобіль повернуто власнику.

Співробітниками Приморського РВ було викрито раніше засудженого жителя Одеської області 32-річного Олександра, який шахрайським шляхом заволодів планшетом у 26-річного Євгена. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. Затриманий зізнався у скоєнні даного кримінального правопорушення. Здійснюються заходи щодо вилучення речового доказу.

До Шевченківського ВМ надійшла заява від 70-річної Наталі щодо вжиття заходів до невідомого чоловіка, який в парку «Перемоги» заволодів її сумкою. В ході оперативно-розшукових заходів було викрито 22-річного парубка, який зізнався у скоєнні даного злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ звернувся В’ячеслав, 1982 р.н., із заявою про те, що невідома особа таємно скоїла крадіжку його мобільного телефону. Вжитими заходами співробітниками карного розшуку було викрито раніше засудженого Володимира, 1985 р.н., який зізнався у скоєнні даного злочину та пояснив, що викрадене продав невідомому.

Співробітниками СДСБЕЗ Приморського РВ міста Одеси було викрито 50-річного Юрія, який отримав кредит в сумі 25 тисяч доларів США для придбання автомобілю надавши до банківської установи завідомо сфальсифіковані документи. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...