Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.12.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 180 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від жительки смт. Суворово, 1942 р.н., про те, що її односелець, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, погрожуючи кухонним ножем, зайшов до її будинку та відкрито заволодів її грошима, після чого зник в невідомому напрямку. В ході вжитих слідчих дій за місцем мешкання викрито Ігоря, 1987 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

До Кодимського РВ надійшла заява від жительки с. Пиріжна, 1972 р.н., про те, що за місцем мешкання неповнолітній Вадим, перебуваючи у неї в гостях викрав гроші в сумі 650 доларів США та 5500 грн. Вжитими заходами викрито місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

 

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 173-2 КУпАП – вчинення насильства в сім’ї, місцевого мешканця Олександра, 1973 р.н., який вчинив сімейну сварку з сестрою.

До Приморського РВ надійшла заява від 37-річного жителя Одеської області щодо вжиття заходів до чоловіка, який взяв у нього в борг гроші у сумі 30 000 гривень та не повертає. В ході вжиття оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку було викрито у вчиненні вказаного кримінального правопорушення 33-річного жителя Одеської області, який надав правдиві свідчення та був відпущений під зобов’язання. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ звернулась із заявою 57-річна Світлана щодо вжиття заходів до чоловіка, який схиляє її 36-річну доньку до вживання наркотичних засобів. В ході відпрацювання заяви, правоохоронцями було викрито 36-річного Костянтина. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.315 (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Працівниками Шевченківського ВМ вжитими заходами було викрито 35-річного Юрія, який за допомогою підробленої довідки про доходи отримав грошовий кредит в одному з банків міста. Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та був відпущений під зобов’язання. За вказані діяння законодавством передбачено покарання згідно ч.1 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...