Найбільш резонансні злочини та події в Україні за 08.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 192 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Великомихайлівського РВ надійшло повідомлення від голови Соше-Острівської сільської ради про те, що в будинку пенсіонерки, 1933 р.н., виявлено труп Сергія, 1970 р.н., з ознаками насильницької смерті. Виїздом слідчо-оперативної бригади встановлено, що напередодні до господарки у гості прийшли двоє місцевих жителів, віком 77 та 44 років. Під час застілля між ними виникла сварка, в ході якої один одного вдарив сокирою по голові, від отриманих тілесних ушкоджень постраждалий помер на місці пригоди. Пенсіонера затримано згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До Фрунзівського РВ надійшло повідомлення, що в с. Йосипівка на автобусній зупинці лежить труп місцевого жителя, 1960 р.н., з ознаками насильницької смерті. В ході проведення слідчих дій, за вчиненні даного злочину викрито 20-річного місцевого жителя. Встановлено, що під час раптово виниклого конфлікту молодик побив опонента, який через деякий час від отриманих тілесних ушкоджень помер. Слідчим слідчого відділу парубка затримано згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомлено йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінально-процесуального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від Наталії, 1975 р.н., про те, що в серпні м.р. невідомий зловмисник з її будинку викрав персональний комп’ютер вартістю 1200 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Сергія, 1982 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Овідіопольського РВ надійшла заява від Тетяни, 1964 р.н., про те, що невідомий вдарив її сина, учня 11-го класу та відкрито заволодів його мобільним телефоном та грошима. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Андрія, 1985 р.н., та Ольгу, 1987 р.н., від яких отримано правдиві свідчення. Вилучено мобільний телефон.

 

Співробітниками Іллічівського МВ викрито Олександра, 1965 р.н., у якого виявлено та вилучено згорток фольги з порошкоподібною речовиною світло-сірого кольору. Як пояснив затриманий в даному згортку знаходиться героїн, який він зберігав для особистого вживання. Вилучене направлено на дослідження, затриманого відпущено під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ в ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння Анатолія, 1967 р.н., виявлено та вилучено 180 г мисливського пороху, який він незаконно зберігав. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито Михайла, 1995 р.н., який з кишені куртки 41-річного одесита таємно викрав мобільний телефон вартістю 4000 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Викрадений мобільний телефон вилучено.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...