Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01-02.02.2014

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 177 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ звернувся Філіп, 1995 р.н., із заявою про те, що невідома особа на вулиці Фонтанська дорога викрала його куртки вартістю 2000 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1994 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1991 р.н. про те, що невідома особа заволоділа його мобільним телефоном та гаманцем. Сума збитку становить 5100 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.
До Іллічівського МВ надійшла заява від Олени, 1967 р.н., про те що невідома особа на ринку «Світанок» викрила крадіжку її мобільного телефону. Вжитими заходами викрито 32-річну Галину, від якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від 23-річного одесита щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка із застосуванням фізичної сили незаконно заволоділа його мобільним телефоном та золотим ланцюжком. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку було викрито Владислава, 1995 р.н., який зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернулась 33-річна жителька району з заявою про те, що невідома особа проникла до її будинку, звідки викрала предмети побутової техніки та електроінструмент на суму більше 1000 грн. Здійсненими заходами особу злодія встановлено, ним виявився 20-річний односельчанин заявниці. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка), триває слідство.

Працівниками Приморського РВ викрито раніше засудженого жителя Одеської області, який з прилавку магазину по вулиці Канатній викрав пляшку коньяку. За вчинення вказаного кримінального правопорушення законодавством передбачено покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшла заява від жителя району про вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який шахрайським шляхом, під приводом зателефонувати, заволодів його мобільним телефоном. У вчиненні вказаного правопорушення викрито раніше засудженого Ігоря, 1991 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
Працівниками Суворовського РВ викрито раніше засудженого одесита, 1986 р.н., який, знаходячись в приміщенні торгівельного залу супермаркету, відкрито викрав 4 пакунки кави. Загальна сума збитку склала 476 гривень. Речові докази вилучено. Затриманий відпущений під зобов’язання.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...