Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 196 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Татарбунарського РВ надійшла заява від Марини, 1981 р.н., про те, що на автобусній зупинці невідомий зловмисник, шляхом ривка намагався відкрито заволодіти її мобільним телефоном. В ході відпрацювання заяви працівниками міліції було викрито 61-річного Віталія, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Олени, 1961 р.н., про те, що невідома особа з присадибної ділянки її будинку викрала будівельні матеріали. Збиток становить 1300 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 24-річного односельчанина, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Роздільнянського РВ звернулась 42-річна Лариса, яка повідомила, що невідомий зловмисник із приміщення літньої кухні викрав каструлю ємкістю 40 л. та алюмінієвий бідон на 40 л. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. У вчиненні даного кримінального правопорушення викрито Ігоря, 1971 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Працівниками Приморського РВ викрито Романа, 1985 р.н., який перебуваючи в гостях у 27-річної господарки квартири скоїв крадіжку речей. Потерпілій було завдано матеріальної шкоди на суму дві тисячі гривень. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі вживаються заходи щодо встановлення місця знаходження речей.

До Приморського РВ надійшла заява від 17-річного Владислава щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка перебуваючи у спортивному залі, з сумки викрала мобільний телефон вартістю 3 600 гривень. В ході відпрацювання заяви правоохоронцями було викрито Костянтина, 1996 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулася жителька м. Ізмаїл, 1957 р.н., про те, що її родич, 1982 р.н., взяв у неї мобільний телефон та відмовляється його повертати. Від правопорушника отримані свідчення, що вищевказаний телефон він продав, а гроші витратив на особисті потреби.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито ізмаїльчанина, 1963 р.н., який проник до будинку пенсіонерки, 1934 р.н., звідки викрав пральну машину вартістю 250 грн. Попередня правова кваліфікація за ознаками ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...