Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.03.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 222 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Роздільнянського РВ надійшло повідомлення про те, що до центральної районної лікарні з місця мешкання доставлено Анатолія, 1969 р.н., з проникаючим ножовим пораненням легені. В ході перевірки викрито колишню дружину, 1974 р.н., яка під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки нанесла чоловіку вищевказане ножове поранення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ звернулася одеситка з заявою про вжиття заходів до невстановленої особи, яка біля будинку по вулиці Дніпропетровська дорога незаконно заволоділа мопедом її сина. В ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного правопорушення працівниками міліції викрито раніше засудженого непрацюючого Максима, 1980 р.н. Речовий доказ вилучено та повернуто власнику.

Слідчим відділом Роздільнянського РВ розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України відносно 67-річного жителя районного центру, який в центрі міста, біля магазину відкрито заволодів пакунком Катерини 1942 р.н. Від затриманого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Роздільнянського РВ звернувся 31-річний Денис, який повідомив, про те, що невідома особа з його нежилого приміщення здійснила крадіжку супутникової антени та тюнеру. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 26-річного Юрія, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами було викрито раніше засудженого Євгена, 1991 р.н., який з магазину викрав шампунь в кількості семи штук. Сума матеріального збитку становить майже 300 гривень. Молодик зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За подібні діяння законодавством передбачено покарання згідно ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського РВ надійшла заява від жителя с. Матроска, 1994 р.н., про те, що вночі невідомий зловмисник проник на подвір’я його будинку, звідки незаконно викрав мопед. В ході перевірки викрито неповнолітнього односельчанина заявника, 1997 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Білгород –Дністровського МВ звернулася пенсіонерка із села Салгани, із заявою про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу, демонтувала та викрала металеві ворота з її подвір’я. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку скоїв 19-річний житель міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 КК України (крадіжка), триває слідство.

До Київського РВ звернувся 64-річний Віталій, який повідомив, що невідома особа таємно викрала гроші з його автомобіля. Вжитими заходами викрито Євгена, 1981 р.н., від якого отримані правдиві свідчення.

Слідчим Котовського МВ розпочато кримінальне провадження за ст. 164 (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України відносно 36-річного Вадима, який заборгував колишні дружині біля 3000 гривень на утримання 15-річного сина.

До Котовського МВ звернулась мешканка Котовська, яка повідомила, що її знайома Таїсія, без її згоди отримала в банку кредит на її ім’я. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...