Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 192 заяви та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До Приморського РВ звернулася із заявою 19-річна Марина щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом вільного доступу з прилавку магазина скоїла крадіжку її мобільного телефону. Потерпілій було завдано матеріальної шкоди в сумі 1500 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями викрито 65-річного одесита, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. У затриманого вилучено речовий доказ – мобільний телефон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході відпрацювання заяви Євгена, 1950 р.н., працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 23-річного Юрія, який шляхом вільного доступу вчинив крадіжку телевізора з будки на автостоянці. Правопорушник зізнався у вчиненому та був відпущений під зобов’язання. За подібні діяння законодавством передбачено покарання згідно ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ надійшла заява від жителя 1950 р.н., який повідомив, що невідома особа з його будинку скоїла крадіжку мобільного телефону. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито мешканця м. Ізмаїл, 1967 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Попередня правова кваліфікація даного злочину за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ надійшла заява від одесита, 1958 р.н., про те, що малознайомий чоловік таємно викрав з його автомобіля гаманець з грошима. Сума збитку 4800 грн. Вжитими заходами викрито Олександра, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.
До Котовського МВ звернувся 50-річний Олександр, який добровільно здав мисливську гладкоствольну рушницю марки ІЖ-5, калібру 16 мм, для подальшого знищення.

 

До Роздільнянського РВ звернулась Галина, 1940 р.н., яка повідомила, про те, що невідома особа з її незачиненого будинку здійснила крадіжку автомобільного телевізора. Збиток становить 1000 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 40-річного Сергія, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 38-річного Євгена, який шляхом розбиття віконного скла з автомобіля Віктора, 1962 р.н., скоїв крадіжку грошей, навушників та сонцезахисних окулярів, чим спричинив матеріальний збиток на суму 350 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...