Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 213 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

Працівниками Іванівського РВ під час проведення обшуку домоволодіння 60-річного жителя с. Червонознам’янка виявлено та вилучено обріз мисливської гладкоствольної рушниці 12 калібру, яка зберігалася без відповідного дозволу. Вилучена рушниця направлена до НДЕКЦ. Здійснюється перевірка.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито 27-річного чоловіка, який шляхом пошкодження вікна, проник до батискафу та викрав 50 пляшок пива. Сума матеріального збитку становить 640 гривень. Затриманий зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення та відпущений під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Працівниками Ананьївського РВ під час проведення обшуку домоволодіння 63-річного жителя с. Жеребкове виявлено та вилучено обріз мисливської гладкоствольної рушниці 16 калібру, яка зберігалася без відповідного дозволу. Вилучена рушниця направлена до НДЕКЦ.

До чергової частини Портофранківського ВМ звернувся із заявою Сергій, 1986 р.н., щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який шахрайським шляхом, під приводом оренди, заволодів його автомобілем «Shevrolet Aveo». В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 26-річного мешканця Одеської області. Подібні діяння караються законом згідно зі ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Слідчим Котовського МВ розпочато кримінальне провадження за ст.335 (ухилення від призову на строкову військову службу) Кримінального кодексу України, стосовно 21-річного Володимира, мешканця Котовського району. 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась мешканка міста, 1974 р.н., яка повідомила, що невідома особа з її будинку, скоїла крадіжку мобільного телефону та сережок. Вжитими заходами викрито ізмаїльчанина, 1990 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Викрадено вилучено. 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 46-річного жителя міста, який скоїв крадіжку велосипеда «Салют». Чоловік зізнався у вчиненні вказаної крадіжки. Гроші з продажу велосипеду, витратив на особисті потреби. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Людмили, 1961 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її будинку скоїв крадіжку золотих каблучок. Сума збитку становить 759 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 35-річного жителя районного центру, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...